Foto auteur

Foto auteur
Foto Maarten Marchau, provinciebestuur Oost-Vlaanderen

zondag 28 oktober 2018

Risk (138)

Wat voorafging: Robert Impens trekt de zee op met een boot die hij net heeft aangeschaft. Is dit zijn wraak op het reclamebureau Risk dat zijn roem aan hem te danken heeft? Zijn wraak ook op zijn partner Mike? En is Robert alleen vertrokken naar een onbekende bestemming?

Het was duister weer en omdat Pasen zo vroeg viel, was het nog winteruur en dus vroeg donker. Hier en daar brandden er reeds lichtjes op het vasteland. Hij herkende de contouren van de flatgebouwen op de dijk van Koksijde. Daar zaten nu mensen Pasen te vieren met pannenkoeken en wafels of misschien wel met kreeft en piepkuikens.

‘Lukt het een beetje?’ 
Karin kwam uit de kajuit. Ze zag er fris en monter uit. De middagslaapjes deden haar deugd. Hij verzorgde haar dan ook voortreffelijk. Ze zag er zo mogelijk nog aantrekkelijker uit dan op Goede Vrijdag toen hij even had overwogen om haar met zijn das te wurgen en daarna zelfmoord te plegen. Maar hij was geen man voor moord en zelfmoord.

Ze kwam naast hem staan, hoewel het weer bar was, gebruikte hij het buitenroer. Hij wou zich één voelen met de natuurelementen. 

Benieuwd naar het vervolg? Afspraak op zondag!

Meer vernemen over mijn roman 'De tovenaar van half negen'? Volg de link:
https://www.de-beiaard.be/2018/10/25/brakelaar-stefaan-desmet-schreef-roman-de-tovenaar-van-half-negen/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten