Foto auteur

Foto auteur
Foto Maarten Marchau, provinciebestuur Oost-Vlaanderen

zondag 7 oktober 2018

Risk (135)


Wat voorafging: op paaszaterdag heeft Robert Impens een grote som afgehaald van de rekening van het reclamebureau Risk. Het was onduidelijk wat zijn plannen waren. Wil hij zijn leven een nieuwe wending geven? En wat is er inmiddels gebeurd met Karin?

Het was nog altijd koud, killig. Het mocht dan al Pasen zijn, een vroege Pasen, de lente was laat dat jaar. 

Robert Impens had opnieuw zijn overjas boven zijn colbert getrokken. Hij gooide het anker los van de boot, jacht was een te groot woord voor het bootje dat hij net tweedehands had aangeschaft. 

Het varen ging hem gemakkelijker af dan hij gevreesd had. Hij had natuurlijk wel al eerder op een boot gezeten, vorig jaar nog naar aanleiding van een internationaal reclamecongres waren ze met de boot het meer van Genève overgestoken van Lausanne naar Evian. 

In het casino van Evian had Robert water gedronken, het beroemde mineraalwater van Evian, terwijl Mike probeerde indruk te maken op een Duitser door om ter meest champagne te drinken. Het was Robert onbekend wie van beiden had gewonnen, maar op de terugtocht was Mike in elk geval niet aanspreekbaar.

Benieuwd naar het vervolg? Afspraak op zondag!


PS:
Intussen blijf ik worstelen met een prangende vraag. Op Beloken Pasen werd er bij ons thuis ingebroken en werd het hele huis doorzocht. Na al die maanden weet ik nog steeds niet wat de dieven zochten.

Volg mijn speurtocht via de volgende link:

https://www.de-beiaard.be/2018/09/20/column-wat-zochten-de-inbrekers-1-gastcolumn-door-stefaan-desmet/

https://www.de-beiaard.be/2018/09/23/column-wat-zochten-de-inbrekers-2-stefaan-desmet-gastcolumn/

https://www.de-beiaard.be/2018/10/02/column-wat-zochten-de-inbrekers-3-stefaan-desmet-gastcolumn/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten