Foto auteur

Foto auteur
Foto Maarten Marchau, provinciebestuur Oost-Vlaanderen

zondag 23 oktober 2016

Risk (33)

Wat voorafging: Robert betrapt Freek met de stagiaire. Hij is ontzet bij het zien van hun liefdesspel in het kantoor van Freek.

Toen het gehijg en het gekreun steeds feller werden, het was niet altijd duidelijk wie het produceerde, hield hij het niet meer. Hij stond nog altijd tegen de deur gedrukt en plots schreeuwde hij: ‘Stop! Hou in hemelsnaam op!’ Het was alsof het een schreeuw van ontzetting was die als vanzelf uit zijn diepste binnenste opborrelde. ‘Stop!’ riep hij. 
 
Freek keerde zich om, verbaasd maar minstens evenzeer verstoord. Ook Melanie keek naar Robert alsof ze niet begreep waarom hij hen kwam storen.

‘Wat kom je doen?’ vroeg Freek. Hij krabbelde recht, trok zijn slip en spijkerbroek naar omhoog. De zweetdruppels parelden op zijn voorhoofd, merkte Robert. Het was meestal warm in de kantoren, te warm, maar het was dan ook niet de bedoeling dat er zware fysieke inspanningen werden geleverd. Freek veegde het zweet van zijn voorhoofd. Zijn hemd stond open. Hij had donker haar, gruwelijk veel haar op zijn borst.

‘Moet jij niet kloppen?’ vroeg hij.
Er klonk geen gĂȘne, geen enkele schaamte door in zijn woorden. Nee, hij klonk als de chef die zijn ondergeschikte de levieten las omdat die zomaar zijn kantoor was binnengestormd.

‘Nu nog mooier, nu nog mooier.’ Robert voelde aan zijn hoofd, zijn hart maakte gekke sprongen. Melanie had haar rokje naar beneden getrokken. Haar slipje had ze gelukkig teruggevonden op het salontafeltje. Daar stonden verder twee likeurtjes, likeurtjes waren blijkbaar bevorderlijk voor het libido. 

Benieuwd naar het vervolg? Afspraak op zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten