Foto auteur

Foto auteur
Foto Maarten Marchau, provinciebestuur Oost-Vlaanderen

zondag 11 november 2018

Risk (140)

Wat voorafging: het ondenkbare is gebeurd: Robert en Karin hebben een boot gekocht en zijn samen op de vlucht. Weg van de Belgische kust, weg van het reclamebureau Risk. Ze nemen ongetwijfeld een risico. Is hun prille liefde sterk genoeg om het risico te overwinnen? Verneem het in deze voorlaatste aflevering.

‘Wil je je GSM nog niet terug?’ vroeg hij. Robert had die nu al twee dagen op zak. Haar vriend had reeds ettelijke boodschappen ingesproken, de ene al met meer pathetiek dan de andere. Karin, waarom bel je niet terug? Wat scheelt er? Ik mis je!  Wist hij veel wat missen betekende. Wie altijd op een wolk leeft, vergeet dat wolken het ook doen regenen.
‘Hou hem nog even. Ik wil hem voorlopig niet horen.’

Hij knikte, niet dat hij begreep dat ze voorlopig aan hem genoeg had. Al was hij natuurlijk erg gedreven. Hij had veel in te halen, hij had zolang elk risico geschuwd. Het was geen wraak die hem dreef, heel even misschien wel, maar nu, nee, het was de behoefte aan zijn erfdeel, aan de vrucht van zijn werk. 

En het verlangen vanzelfsprekend, het verlangen naar passie en de hunkering naar de verloren liefde. Hoezeer wilde hij opnieuw geloven? Geloven in een tijdloze boodschap van liefde?  

Benieuwd naar het vervolg? Afspraak op zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten